سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند

امضای توافقنامه استراتژیک میان مصر و اتحادیه اروپا

امضای توافقنامه استراتژیک میان مصر و اتحادیه اروپا رئیس جمهور مصر با بیان اینکه در نشست قاهره و اتحادیه اروپا، توافقنامه استراتژیک میان دو طرف به امضا رسید، اعلام کرد اعضای نشست هرگونه عملیات نظامی رژیم صهیونیستی به رفح را رد کردند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۵ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 18
کد خبر: ۲۳۳۲۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «عبدالفتاح السیسی»، رئیس جمهوری مصر در جریان نشست مصر و اتحادیه اروپا امروز یکشنبه در مراسم امضای توافقنامه شراکت استراتژیک میان دو طرف حضور یافت.

به نقل از سایت خبری العربیه، السیسی در سخنرانی خود در این نشست، امضای توافقنامه را بیانگر عمق روابط مصر و اروپا در طول تاریخ دانست و گفت «این روابط در دوره اخیر در زمینه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بر اساس احترام متقابل و منافع مشترک بوده است.»

رئیس جمهوری مصر گفت کشورش به محوریت شراکت با اتحادیه اروپا برای دستیابی به منافع مشترک سیاسی، اقتصادی و امنیتی هر دو طرف و حمایت از امنیت، صلح و ثبات در منطقه اعتقاد راسخی دارد.»

السیسی افزود: «نشست امروز نشان دهنده عمق روابط مصر با اتحادیه اروپا، ایتالیا، یونان، بلژیک، قبرس و اتریش در سطوح مختلف سیاسی، اقتصادی، تجاری و فرهنگی است.»

همچنین رئیس جمهوری مصر روز در جریان این نشست تصریح کرد دو طرف بر ضرورت آتش‌بس در غزه و کاهش درد و رنج و آوارگی فلسطینیان تاکید کردند.

السیسی گفت: «هیچ راه‌حلی برای پایان دادن به درد و رنج مردم فلسطین در سرتاسر اراضی اشغالی فلسطین وجود ندارد مگر با به رسمیت شناختن کشور فلسطین، اعطای عضویت کامل به آن در سازمان ملل و تلاش برای اجرای این دو راه حل دولتی مطابق با مراجع بین‌المللی.»

به گفته السیسی «تعلل در حل مسئله فلسطین، منطقه و کل جهان را در معرض بی‌ثباتی قرار می‌دهد.»

او همچنین تاکید کرد که مصر مجدداً هرگونه تلاش اسرائیل برای کوچاندن اجباری مردم فلسطین از سرزمین‌های تحت اشغال خود از سال ۱۹۶۷ از جمله نوار غزه، کرانه باختری و قدس شرقی را محکوم می‌کند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار